sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Seinäjoen messu-reissu on siis takana ja vatsan väänteistä on selvitty. Niitä tuli puhtaasti pelkästä nauramisesta. Kiitos ihanasta seurasta Terhi, Maila, Kirsi ja Tintti!!! Alpakkaa ei messuilta löydetty, mutta toivottavasti jostain muualta. Puikotuksia ei onneksi tapahtunut, vaikka asia olikin jokaisen mielessä. Laiton maahanmuuttajapupukin pelastettiin narulta roikkumasta ja se sai kodin. Uutta harrastetoimintaakin suunniteltiin ja Tintti oli ottanut varaslähdön, mutta Terhi tulee hyvin perässä. Kirsi jo välineenkin tähän harrastukseen lahjoitti. Me muut vasta suunnitellaan. Tällä reissulla myös adventtikynttilät saavuttivat suuren suosion.
Ostoksiakin tuli tehtyä varsinkin Paperinauhan osastolta ja Miialle kiitos kaikista neuvoista. Budjetti ei taaskaan pitänyt, joten pisti ihan hikoiluttamaan. No onneksi tähän vaivaan löydettiin iiihana Hello Kitty-tuuletin.
Seuraavaa reissua jään totisesti odottamaan.....
Tässä kuitenkin joulukortti jonka jo aiemmin olen tehnyt. Leimakuvan nimestä ei ole tietoa, mutta Tintiltä se ystävällisesti on saatu.
194/365

4 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Ihanat värit, muutenkin tosi kiva kortti!

Alpakanhoitaja Terhi<3 kirjoitti...

No joo...ihan jees reissu....mullakin oli kivaa....

Kirsikka kirjoitti...

Pistäydyhän blogissani...

TaijuS kirjoitti...

Ihana kortti! Raikkaat jouluiset värit ja tosi hyvä väritys.